Kelas Personel Tartlets & Japanese Crispy Cream Puff
bersama Kak Mai bertempat di MyCitarasa Asli Studio dihadiri oleh Sofea dari
Teheran. Beliau telah diberi tunjuk ajar serta teknik menghasilkan kulit tart,
filling, menghias tart serta membuat Japanese Crispy Cream Puff yang lembut dan sedap. Antara module yang
dipelajari adalah:
1. Egg Tart
2. Blueberry Cheese Tart
3. Strawberry Cheese Tart
4. Fresh Fruit Tart
5. Chocolate Conflakes Tart
6. Japanese Crispy Cream Puff
Ribuan terima kasih kepada Sofea kerana sudi mengambil kelas personel dengan Citarasa Asli.
Bagi yang berminat untuk mempelajari teknik-teknik tersebut atau menempah boleh PM Kak Mai Abdul Halim (FB) atau hubungi/whatsup di 017 5419816.
1. Egg Tart
2. Blueberry Cheese Tart
3. Strawberry Cheese Tart
4. Fresh Fruit Tart
5. Chocolate Conflakes Tart
6. Japanese Crispy Cream Puff
Ribuan terima kasih kepada Sofea kerana sudi mengambil kelas personel dengan Citarasa Asli.
Bagi yang berminat untuk mempelajari teknik-teknik tersebut atau menempah boleh PM Kak Mai Abdul Halim (FB) atau hubungi/whatsup di 017 5419816.
No comments:
Post a Comment