
Citarasa Asli kini mengadakan kelas Anika Kuih Talam, Anika Puding, Muffin, Brownies, Continental Cake dan pelbagai lagi. Kelas diadakan di Citarasa Asli Kitchen.Bangsar Kuala Lumpur. Peserta boleh buat pilihan samaada ingin Personal Class atau Kumpulan. Kelas Personal diadakan pada setiap hari mankala kelas berkumpulan diadakan pada hari Sabtu dan Ahad. Ia bergantuk kepada permintaan peserta. Sila lawati Blog Citarasa Asli. Terima Kasih.
Senarai Kelas yang diadakan
- Home
- JADUAL KELAS CITARASA ASLI
- Syarat dan Terma Kelas Citarasa Asli
- BARANG JUALAN
- Kelas Maruku/Pagoda Istimewa
- Kelas Durian Crepe dan Japanese Crispy Creme Puff
- Kelas Anika Talam
- Kelas Anika Puding
- Personal Class
- Senarai Kelas Continental Cake
- Kelas Anika Tartlets
- Kelas Anika Apam Comel
- Kelas Singapore Marble Cake
- Kelas Anika Brownies
- Kelas Anika Muffin
- Kelas Anika Bingka
- Kelas Roti Jala + Kari Ayam
- Kelas Pavlova
- Kelas Pulut Kuning dan Rendang ayam/daging
- Kelas Hokkaido Gebuzz dan Japanese Crispy Cream Puff
Jadual Kelas Citarasa Asli
Kelas Anika Puding
1 JENIS PUDING (Pilihan)
a. 1 resepi - RM100.00
4 JENIS PUDING
Anika Puding Part 1
1. Puding Lumut
2. Puding Kaca
3. Puding Cendol
4. Puding Buih Lychee
Anika Puding Part 2
1. Puding Gula Merah
2. Puding Kelapa Muda
3. Puding Pandan Layer
4. Puding Karamel
Fee Class di Citarasa Asli Kitchen
a) Personal Class - RM100 (1 resepi)
b) Minimum 2 student - RM300 (Part 1 or Part 2)
c) Minimum 4 student - RM180 (Part 1 or Part 2)
________________________________________________________________
Fee bagi kelas di tempat lain dan luar daerah
Minimum Student : 10 pax
Dalam Daerah : RM 180.00
Luar Daerah : RM200.00
Deposit : RM100.00
Organizer Kuala Lumpur dan Selangor
- Person in-charge dikehendaki bank-in RM300.00 deposit sebagai booking mengajar.
Baki hendaklah diserah sebelum kelas bermula.
Organizer Luar Daerah
- Person in-charge dikehendaki bank-in RM500.00 deposit sebagai booking mengajar.
Baki hendaklah diserah sebelum kelas bermula.
Subscribe to:
Posts (Atom)
No comments:
Post a Comment