Kelas 6 Jenis Kuih Frozen bersama Puan
Nor telah diadakan di Mycitarasa Asli Studio Bangsar, KL dalam suasana cerita
& gamat dengan kehadiran peserta-peserta terdiri daripada :
1- Sharifah Nita
2- Sya Ryna
3- Roseleina
4- Nurzanieh Osman
5- Romlah Ahamad
6- Shida Fadzli
7- Kak Mai Abdul Halim
8- Sofea - Teheran
Peserta telah mempelajari teknik-teknik dan tips untuk menghasilkan:
1- Karipap Pusing Daging
2- Karipap Pusing Ayam
3- Karipap Pusing Sardine
4- Pulut Panggang
5- Cucur Badak
6- Kuih Bom
termasuk 1 resepi bonus Pulut Inti. Ribuan terima kasih kepada Puan Nor yang sudi mengajar di MyCitarasa Asli Studio serta semua peserta yang hadir.
Bagi yang berminat untuk mempelajari teknik-teknik tersebut boleh PM Kak Mai Abdul Halim (FB) atau hubungi/whatsup di 017 5419816.
1- Sharifah Nita
2- Sya Ryna
3- Roseleina
4- Nurzanieh Osman
5- Romlah Ahamad
6- Shida Fadzli
7- Kak Mai Abdul Halim
8- Sofea - Teheran
Peserta telah mempelajari teknik-teknik dan tips untuk menghasilkan:
1- Karipap Pusing Daging
2- Karipap Pusing Ayam
3- Karipap Pusing Sardine
4- Pulut Panggang
5- Cucur Badak
6- Kuih Bom
termasuk 1 resepi bonus Pulut Inti. Ribuan terima kasih kepada Puan Nor yang sudi mengajar di MyCitarasa Asli Studio serta semua peserta yang hadir.
Bagi yang berminat untuk mempelajari teknik-teknik tersebut boleh PM Kak Mai Abdul Halim (FB) atau hubungi/whatsup di 017 5419816.
No comments:
Post a Comment