Minggu Pertama
5/4/2015 - Ahad ( 9.30 pagi )
**KELAS ANIKA TARTLETS
- Red Velvet Cheesetart
- Blackfoest Cheesetart
- Nutela Cheesetart
- Blueberry Cheesetart
- 3 jenis Crust Tartlets yang crispy dan tahan lama tak mudah lemau
Fee : RM160
****IBU DUIT bisnes sempena menjelang Ramadhan dan Syawal 2015.
5/4/2015 - Ahad ( 2 petang )
**KELAS BISKUT TART TULIP
Fee : RM120 ( Sekiranya ambil kelas pagi & petang discount RM20)
****IBU DUIT bisnes sempena menjelang Ramadhan dan Syawal 2015.
Minggu Kedua
7/4 /2015 (Selasa) : Open for any personal Class
8/4/2015 (Rabu) : Open for any personal Class
9/4/2015 (Khamis) : Open for any personal Class
12/4/2015 - Ahad ( 9.30 pagi )
**KELAS ANIKA TALAM PART 2
- Talam Lapis Keladi
- Serimuka Durian
- Kasui Pandan Nyonya
- Talam Suji
- Talam Cendol
Fee : RM 200
Minggu Ketiga
14/4 /2015 (Selasa) : Open for any personal Class
15/4/2015 (Rabu) : Open for any personal Class
16/4/2015 (Khamis) : Open for any personal Class
18/4/2014 - Sabtu ( 9.30pagi )
KELAS ANIKA KUIH KOCI
- Koci Pandan
- Koci Pulut Hitam **ibu duit
- Koci Labu
- Koci Keledek
Bonus : Kuih Ketayap
Fee : RM180
19/4/2014 - Ahad (9.30 pagi )
KELAS TAKOYAKI
Module :
1. Teknik & tips membuat Sos Takoyaki yang marvelous
2. Cara penggunaan Pan Grill Takoyaki TRIO
3. Teknik membuat Takoyaki ball yang bulat dan penuh
4. Inti Takoyaki ball dengan menggunakan inti udang yang segar.
Fee : RM 200.00
**(resepi + Pan Takoyaki Electric bernilai RM130+ Takoyaki yang dimasak)
Minggu KeEmpat
21/4 /2015 (Selasa) : Open for any personal Class
22/4/2015 (Rabu) : Open for any personal Class
23/4/2015 (Khamis) : Open for any personal Class
26/4/2014 - Ahad (9.30 pagi )
TBC - To be confirm later
Fee : ___
Minggu KeLima
28/4 /2015 (Selasa) : Open for any personal Class
29/4/2015 (Rabu) : Open for any personal Class
30/4/2015 (Khamis) : Open for any personal Class
5/4/2015 - Ahad ( 9.30 pagi )
**KELAS ANIKA TARTLETS
- Red Velvet Cheesetart
- Blackfoest Cheesetart
- Nutela Cheesetart
- Blueberry Cheesetart
- 3 jenis Crust Tartlets yang crispy dan tahan lama tak mudah lemau
Fee : RM160
****IBU DUIT bisnes sempena menjelang Ramadhan dan Syawal 2015.
5/4/2015 - Ahad ( 2 petang )
**KELAS BISKUT TART TULIP
Fee : RM120 ( Sekiranya ambil kelas pagi & petang discount RM20)
****IBU DUIT bisnes sempena menjelang Ramadhan dan Syawal 2015.
7/4 /2015 (Selasa) : Open for any personal Class
8/4/2015 (Rabu) : Open for any personal Class
9/4/2015 (Khamis) : Open for any personal Class
12/4/2015 - Ahad ( 9.30 pagi )
**KELAS ANIKA TALAM PART 2
- Talam Lapis Keladi
- Serimuka Durian
- Kasui Pandan Nyonya
- Talam Suji
- Talam Cendol
Fee : RM 200
14/4 /2015 (Selasa) : Open for any personal Class
15/4/2015 (Rabu) : Open for any personal Class
16/4/2015 (Khamis) : Open for any personal Class
18/4/2014 - Sabtu ( 9.30pagi )
KELAS ANIKA KUIH KOCI
- Koci Pandan
- Koci Pulut Hitam **ibu duit
- Koci Labu
- Koci Keledek
Bonus : Kuih Ketayap
Fee : RM180
19/4/2014 - Ahad (9.30 pagi )
KELAS TAKOYAKI
Module :
1. Teknik & tips membuat Sos Takoyaki yang marvelous
2. Cara penggunaan Pan Grill Takoyaki TRIO
3. Teknik membuat Takoyaki ball yang bulat dan penuh
4. Inti Takoyaki ball dengan menggunakan inti udang yang segar.
Fee : RM 200.00
**(resepi + Pan Takoyaki Electric bernilai RM130+ Takoyaki yang dimasak)
21/4 /2015 (Selasa) : Open for any personal Class
22/4/2015 (Rabu) : Open for any personal Class
23/4/2015 (Khamis) : Open for any personal Class
26/4/2014 - Ahad (9.30 pagi )
TBC - To be confirm later
Fee : ___
28/4 /2015 (Selasa) : Open for any personal Class
29/4/2015 (Rabu) : Open for any personal Class
30/4/2015 (Khamis) : Open for any personal Class
No comments:
Post a Comment