Kelas
Roti Jala + kari Ayam Kawww & Serawa Durian telah berlangsung di MyCitarasa
Asli Studio, Bangsar dihadiri oleh:
1- Yann
2- Farahdilla
3- Rozita Ab Rashid
Setiap perserta diberi tunjur ajar serta teknik antaranya
ialah:
1. Teknik membancuh roti jala yang mudah dan cepat
2. Teknik mendapatkan roti jala yang lembut dan tahan lama
3. Teknik menjala yang cepat. 1 kg tepung dalam masa 30 minit sahaja.
4. Teknik memasak kari ayam power, sedap dan pekat.
1. Teknik membancuh roti jala yang mudah dan cepat
2. Teknik mendapatkan roti jala yang lembut dan tahan lama
3. Teknik menjala yang cepat. 1 kg tepung dalam masa 30 minit sahaja.
4. Teknik memasak kari ayam power, sedap dan pekat.
5. Teknik memasak serawa durian yang sedap
Ribuan terima kasih kerana sudi
hadir ke kelas Citarasa Asli.
Bagi
yang berminat untuk menempah/mempelajari teknik-teknik tersebut sila PM Kak Mai Abdul halim (FB)atau hubungi/whatsapp di 017 5419816. Untuk keterangan lanjut sila lawati : http://citarasa-asli.blogspot.com/
No comments:
Post a Comment