Kepada yang berminat untuk menempah atau mempelajari teknik-teknik tersebut boleh PM Kak Mai Abdul Halim (FB) atau hubungi/whatsapp di 017 5419816. Untuk keterangan lanjut sila lawati : http://

Citarasa Asli kini mengadakan kelas Anika Kuih Talam, Anika Puding, Muffin, Brownies, Continental Cake dan pelbagai lagi. Kelas diadakan di Citarasa Asli Kitchen.Bangsar Kuala Lumpur. Peserta boleh buat pilihan samaada ingin Personal Class atau Kumpulan. Kelas Personal diadakan pada setiap hari mankala kelas berkumpulan diadakan pada hari Sabtu dan Ahad. Ia bergantuk kepada permintaan peserta. Sila lawati Blog Citarasa Asli. Terima Kasih.
Senarai Kelas yang diadakan
- Home
- JADUAL KELAS CITARASA ASLI
- Syarat dan Terma Kelas Citarasa Asli
- BARANG JUALAN
- Kelas Maruku/Pagoda Istimewa
- Kelas Durian Crepe dan Japanese Crispy Creme Puff
- Kelas Anika Talam
- Kelas Anika Puding
- Personal Class
- Senarai Kelas Continental Cake
- Kelas Anika Tartlets
- Kelas Anika Apam Comel
- Kelas Singapore Marble Cake
- Kelas Anika Brownies
- Kelas Anika Muffin
- Kelas Anika Bingka
- Kelas Roti Jala + Kari Ayam
- Kelas Pavlova
- Kelas Pulut Kuning dan Rendang ayam/daging
- Kelas Hokkaido Gebuzz dan Japanese Crispy Cream Puff
Jadual Kelas Citarasa Asli
Saturday, 14 December 2013
Kelas Kek Continental – 14/12/2013
Kelas santai Kek Continental bersama Kak Mai telah diadakan di MyCitarasa Asli Studio dihadiri oleh 5 orang peserta. Peserta telah diberi tunjuk ajar serta teknik menghasilkan Turkish Indulgence & Chocomello Cake yang amat sedap dan lazat. Ribuan terima kasih kepada semua peserta yang sudi hadir ke kelas Citarasa Asli.
Kepada yang berminat untuk menempah atau mempelajari teknik-teknik tersebut boleh PM Kak Mai Abdul Halim (FB) atau hubungi/whatsapp di 017 5419816. Untuk keterangan lanjut sila lawati : http://citarasa-asli.blogspot.com/
Kepada yang berminat untuk menempah atau mempelajari teknik-teknik tersebut boleh PM Kak Mai Abdul Halim (FB) atau hubungi/whatsapp di 017 5419816. Untuk keterangan lanjut sila lawati : http://
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment