Saturday 3 November 2012

Kelas Hands On 4 Jenis Kuih Talam

Kelas Hands On Anika Kuih Talam  telah berlangsung pada 03.11.2012 dengan penuh riang dan santai dari student

Kak Mai mengajar 3 jenis Kuih Talam  dan 1 Bingka yang paling hangat sekarang iaitu:

1. Talam Lapis Kacang Merah
2. Talam Kasui Nyonya
3. Talam Tokyo
4.  Bingka Lapis Berlauk - ***** (the best)

Ribuan terima kasih kepada Kak Ros, Puan Norsiah,  Puan Azni dan Zaila kerana sudi untuk belajar. Kelas yang paling kecoh dengan senda gurau dari mereka........

Komen dari student Kuih Kasui Nyonya paling sedap di "Malaya" .  cair di mulut kata mereka. Talam Tokyo yang marvelous, Talam Lapis Kacang Merah paling tip top keenakkannya dan paling sedap adalah Bingka Lapis Berlauk.








 Kasui Nyonya
Student kata paling sedap di Malaya ianya bila makan cair di mulut.


 Talam Tokyo
Fuhh .... sampai ke tokyo belajar kuih talam

 Bingka Lapis Berlauk


Talam Lapis Kacang Merah






Norsiah, Azni, Kak Ros dan Zaila yang paling meriah.  Sepanjang kelas penuh dengan gelak tawa dan lawak mereka.  Terima kasih semua.
 







 





 
Ini pula pemberian dari Zaila .  Kuih cara berlauk yang sedap.  Sesiapa berminat untuk menempah boleh hubungi  Zaila  012-2136185 (Subang Jaya)




No comments:

Post a Comment