1 Jenis Kuih Talam (Pilihan)
a. 1 resepi - RM100.00
4 Jenis Kuih Talam (Pilihan)
Kelas diadakan Di Citarasa Asli Kitchen, Bangsar
a) Personal Class (D.I.Y) - RM350.00
b) Minimum 2 students - RM280.00
c) Minimum 4 students - RM170.00
______________________________________
Syarat Kelas diadakan di Dalam Daerah dan Luar Daerah (Jemputan)
5 JENIS KUIH TALAM
Minima Student : 6 pax
Maximum Student : 12 pax
Luar Daerah : 10 - 12 pax
Fee : RM200.00
Luar Daerah : RM250.00
Deposit : RM100.00
Organizer Kuala Lumpur dan Selangor
- Person in-charge dikehendaki bank-in RM500.00 deposit sebagai booking mengajar.
Baki hendaklah diserah sebelum kelas bermula.
Organizer Luar Daerah
- Person in-charge dikehendaki bank-in RM1000.00 deposit sebagai booking mengajar.
Baki hendaklah diserah sebelum kelas bermula.
10 JENIS ANIKA KUIH TALAM
- Part 1 atau Part 2 atau Part 3
Minima Student : 8 pax
Maximum Student : 12 pax
Fee : RM270.00
Deposit : RM150.00
Organizer Kuala Lumpur dan Selangor
- Person in-charge dikehendaki bank-in RM500.00 deposit sebagai booking mengajar.
Baki hendaklah diserah sebelum kelas bermula.
Organizer Luar Daerah
- Person in-charge dikehendaki bank-in RM1000.00 deposit sebagai booking mengajar.
Baki hendaklah diserah sebelum kelas bermula.
Anika Kuih Talam Part 1
1. Talam Pelangi
2. Seri Muka Pandan
3. Talam Keladi Berlauk
4. Talam Suji Gula Merah
5. Talam Roti Paun
6. Talam Tokyo
7. Talam Lapis Kacang Merah
8. Talam Lapis Ubi Kayu
9. Talam Jala Emas
10. Bingka Pandan Nyonya
11 ++ free resepi Talam koko Marble
Anika Kuih Talam Part 2
1. Tepung Talam Pandan
2. Seri Muka Pulut Hitam
3. Koleh Kacang
4. Talam Suji Durian
5. Talam Peanut Butter
6. Talam Cendol
7. Talam Lapis Nyonya
8. Talam Lapis Pancawarna
9. Talam Labu
10. Bingka Beras
11 ++ free resepi Kasui Nyonya
Anika Kuih Talam Part 3
1. Talam ubi Kayu
2. Seri Muka Durian Gula Merah
3. Talam Sago Pasncawarna
4. Talam Kastard Delight
5. TalamSago Banjar
6. Talam Keladi
7. Talam Lapis Tepung Kacang Hijau
8. Talam Lembanyung
9. Talam Sri Mutiara
10. Bingka Cheese
11 ++ free resepi Kasui Pandan
No comments:
Post a Comment